Sabtu, 26 Mac 2011

Swear it Again or Sweat it Again

Minggu internationaleleh ni menyaksikan banyak spekulasi squlaci dan motivasi dingin sesama team national mahupun rumors terbaru. Seperti keadaan sekarang yang acap kali hujan dan lembab, begitulah mandomnya minggu ini dek kerana tiada match EPL.

Namun mungkin situasi ini boleh meredakan sedikit sebanyak panas-panas badan yg terasa dek kerana result minggu lupas.yeah, apa yg lepas sudah terlepas dan melepas, focus kita sekarang di hadapan. maseh terlalu awal untuk membiracarakan perihal transfer dan disloyal para pemain.Kesempatan yg ada seharusnya digunakan para penyokong utk terus mrnyokong semangat team yg sedia ada kerana mereka perlukan dorongan moral yg tinggi untuk terus berjuang.

Biarpun apa sahaja yg berlaku pada episod lepas, selagi mana peluang masih terbuka, gelaran juara masih bukan milik siapa-siapa.Ayuh, teruskan mengayuh the gunners..swear it again that you will bounced back to the critics and please don't sweat it again.

Gun Down The Critics, Built-Up The Spirits..

Hujan2 layan lagu ni pun besh..huhu..romantika de armor..
3 ulasan:

tinamorey44 berkata...

Nice sharing.Find latest Jobs in Asia,Europe,Africa & Gulf and all over the world at http://toppakjobs.blogspot.com

bobsync berkata...

ceh...lagu westlifepun dengar..bangang...ooo x ingat lagu tu seswai sangat utk budak2 tadika x cukup umur cam fans arsenal..haha

Shahril berkata...

bobsync > nampak gaya, pemikiran ko mcm bdk tadika.. lol -.-"