Isnin, 20 Februari 2017

The Return Of "MakHangpa"

As-Salam semua,

Salam satu "MakHangpa"

Nampaknya agak lama blog ini menyepi..dengan kemunculan media-media social yang baru, rata-rata orang semakin melupakan konsep blog. Namun, bukanlah ini topik "makhangpa" yang akan diketengahkan.

Umum sedia maklum prestasi Arsenal yang sejak kebelakangan ini terkebelakang "makdia"..Sesungguhnya, adalah menjadi stress tahap "makhangpa" mengenangkan prestasi pasang surut ini. Umpama Angin pasang surut yang memerlukan rawatan, sememangnya Arsenal kini dilanda musibah atau kecelakaan. Dengan berita-berita perpindahan yang bakal terjadi dek kerana merajok "makdepa" pada Wenger, ini semestinya tidak mendatangkan keuntungan pada mana-mana pihak termasuklah pihak KWSP, KWAP, PERKESO, LHDN, dan Zakat Wilayah.

Menentang Sutton (nama lain bagi setan "makdia") malam ini bakal menunjukkan adakah squad meriam marsani ini masih relevan. Adakah taktikal Wenger akan terus meWenger-ikan..Sama-sama kita nantikan. Yang penting, tudung pena sudah dibuka. Nantikan lagi coretan-coretan mendatang untuk kepuasan "makhangpa", "makdia", dan "makaliham"..

Sekian...1 ulasan:

BiZKiN berkata...

wassalam... ade lg bro kesuma dewa. hahaha kipidap! #COYG