Khamis, 16 Ogos 2012

HarJay

Dunia ini penuh plastik..bagi P€r$i€ dia telah menunjukkan warna sebenarnya.. 7 tahun dididik akhirnya dia memilih jalan hitam untuk kembali menjadi jenis manusia berperangai asalnya ketika mana Arsenal menyelamatkan kerjayanya dari budak bermasalah Rotterdam kepada status bintang yang dipegangnya sehingga malam tadi. Arsenal banyak bersabar dengan kerenahnya selaku budak ala samseng baru nak up, memberi sokongan tatkala dia dituduh merogol budak bawah umur, memberi perlindungan dan rawatan setiap kali kecederaan, menjadikannya selaku ketua pasukan dan ini balasannya sebagai manusia? memilih menyertai rival tatkala rival itu pun dah nampak bibit2 downfall.. Memang dunia ni kadang2 ada benda yang sukar difahami. Dalam kita melihat masayarakat dunia yang bertamadun, kadang2 kita terfikir ada jugak jenis manusia yang macam gini.Bagi Gooners segala memori sudah terpadam.nantikan bebelan seterusnya, give me some space...

Plastik.


Pfft...sebagai ingatan bersama, muntah dengan sengaja batal puasa.

Agi idup Agi mengGunners!!!


1 ulasan:

missnadira berkata...

He did this to himself.
He got nowhere else to go.
Sebab dia dah announce awal2 xmau stay, budget banyak option,sekali yang ada 1 je, Juve da xbole, Mancity da besepah striker, Barcelona mmg tak la nak amik die, So SAF take advantage.

Nak patah balik stay kat Arsenal for his last year mmg tak boleh la, fan da marah + ego sendiri, rival pun rival lah. Die peduli ape janji dapat duit.

Anyway.he already reached his peak last season.He wont go any better than that. SAF should know better,but he's desperate, atleast RVP boleh bekap Looney.

but anyway, live long and prosper RVP.or NOT. I couldn't care less.