Sabtu, 3 Mei 2008

Tembok Australia

Arsenal telah kompomkan interest ke atas player Aussie, Mark Milligan 22.Player versatile yang boleh main di mana2 bahagian defence tapi lebeh selesa di fullback nie merupakan kapten u-23 Australia.Dia juga membantu Australia layak ke Olimpik Beijing.

Sapa dia Mark Milligan nie?ligan sungguh ka dia?huhu.. aku pun tak kenal dan tak pernah dengar nama die sebelum ni tapi kalau Wenger berniat untuk jadikan die squad player ape salahnye sekurang-kurangnye banyak option nanti.Menurut pendapat-pendapat peminat2 arsenal rakyat australia yang aku baca, dia orang tak terkejut kalau Mlligan ni dikaitkan dengan kelab Eropah dan diorg cakap Milligan will be a decent signing.May be die juga bakal menggantikan flamini sebab die nie jenis pemain macam Owen hargreaves.Banyak betul transfer rumours ni..mm..tunggu dan lihat.

Dalam pada itu, Van Persie tak akan dirisikokan lagi dalam match malam esok lawan Everton.Ye la, takut mamat tu injured lagi teruk.Mungkin Fabianski,Denilson Song still dikekalkan sebab Wenger nak tengok lebih lagi.Deadline kontrak Flamini ditunda sampai paling lewat Isnin.Katenye ade masalah kontrak takpun sebenarnya Flamini nak tengok AC milan mampu tak layak Champions League season depan lepas lawan Inter esok.Gatusso plak nak keluar main kat england,Arsenal ade chance?haha..jom mimpi..


2 ulasan:

Hafez Rachwan berkata...

klu trade gattuso dgn flamini apa slh nya..
leh patahkan kaki ronaldo trs..
waktu 2nd leg CL mu pegi kt san siro,
mmg player dpn mu xdt main,
sbb gattuso..
so klu gattuso msk arsenal,
senang2 jer arsenal mng..ahhaha

bal berkata...

arsenal lwn everton?bile mase lak?gem pe GnR?