Jumaat, 9 Mei 2008

Air dicincang takkan putus!

Sini ade beberapa kembar seiras team Arsenal season ni yang sempat aku kumpul untuk tatapan rakan2.Agak2 korang, mane satu yang betul2 memang terpisah sejak kecik dan perlukan rancangan jejak kasih untuk ditemukan kembali?heheh....

Hleb dengan pelakon Green Goblin dalam Spiderman












Flamini dengan Raul Gonzalez serta watak Desmond dalam cite Lost











Adebayor dengan abang angkatnya, Kanu











Jens Lehman dengan Carlos Moya player tennis














William Gallas dengan Mr T dalam rancangan A-Team yang popular mase tahun 80 an.














Almunia dengan penyanyi Robbie Williams














Wenger dan Mr. Bean.. perasan tak tie merah diorang selalu jek same..huhu


5 ulasan:

jfmarcelo berkata...

Hola:
Acabo de ver tu blog.
Espero que visites mi blog, son fotos de mi pueblo, de Espa├▒a y de Italia y Francia:

http://blog.iespana.es/jfmmzorita

http://blog.iespana.es/jfmm1

http://blog.iespana.es/jfmarcelo

donde encontrarás los enlaces de todos los blogs.
UN SALUDO.

Noone berkata...

hleb mcm kevin bacon, pelakon fav aku tu... adebayour ngan rambut baru mcm will smith... haha

Hafez Rachwan berkata...

haha..
xleh blah betol..hehe
ak salut ngn ko,
byk tul benda pelik2 ko pos..hehe

k o r o m y s t berkata...

Carlos moya ngan lehmann memang sebijik arr O_O

Tapi muka dia pun nak sama ngan david hasselhoff. Tak pun ngan pelakon citer prison break tuh. Yang jadik si abang tuh. Yang berlakon gak dalam citer John Doe.

Gunners & Roses berkata...

hehe,thank you gang..tapi no 1 tu nape? sepatah haram aku tak faham yang aku faham hola jek..huhu Nway tak kisah la, ade gak mat foreigner usha blog melayu.hahaha