Ahad, 22 Februari 2009

Pre Match:Daging kucing liat

SEKALI LAGI 0-0???? Everton, West Ham, Spurs dan kini giliran Sunderland membuntukan Arsenal. 3 seri tanpa jaringan, apekah alasan Wenger? pastinya die akan berbangga dengan rekod clean sheet.Tapi kalau seri memanjang ia mungkin boleh ditafsirkan sebagai clean shit.

Arshavin membuat debut dengan kemunculan sulung, berambut baru bersemangat baru.Bagiku, die lakukan dah 'ok'.Standardla, baru nak panas, tapi 1st half nampak agak promising sebelum mule tenggelam 2nd half akibat kepenatan mungkin.Kerap switch side dengan Nasri, bertukar2 idea.

RVP, Vela, cukup mengecewakan dan tak sampai standard sepatutnya.Bendi, memang standard takat tu dah, takleh nak buat ape.Termasuklah Denilson yang mencukupkan korum.Clichy, macam tak wujud 2nd half, dikeluarkan mungkin akibat kecederaan, kurang overlapping seperti biasa.

Song Gallas Toure Sagna sudah melakuakn ape yang sepatutnya malah tak segan asyik membantu, cume bebrerapa serangan Toure dan Gallas tak bernasib baik.

Eboue.. lambat masuk, lambat panas pendek kate otak lembab.(saje cari kambinhg hitam) Gibbs tak banyak yang boleh dibantu.Almunia, buat kerje tapi tak banyak pun, nak claim OT pun tak lepas nih.

Ape nak jadi? Entah, sekali lagi lepaskan peluang sedang Villa pun dah drop point, arsenal gagal mengambil kesempatan.Cacat.Sayang sekali bulan Feburari belum pun berakhir, tapi Arsenal sepatutnya bersaing untuk keuaraan tapi kini masih bergelut nak tempat ke 4 jek.

Udah2 la tu, tak gune dipikirkan lagi.Ayuh tumpu pada Roma.Memang Arsenal ditakdirkan struggle dengan team2 bawahan nih.

P/S: Tension tengok muke Kepala Putih aka 'Faizal Hussein' kapten sunder...


1 ulasan:

bali hambali berkata...

clean shit?wow