Isnin, 5 Mei 2008

1-0..Terima kasih Pak Leman.

Perlawanan terakhir di Emirates season ni.. menang dengan agak hambar setelah Arsenal menurunkan skuad yang cukup2 makan dan ala kadar.Cesc Fabregas diberitakan mengalami kecederaan dan mungkin terlepas aksi akhir.Yang pasti apabila jaringan Bendtner, kite boleh tengok gelagat 3 sekawan bergumbira,riang ria ..mungkin buat kali terakhir.Cesc diapit oleh Hleb dan Flamster.Paling best tengok player-player semua keliling padang termasuk Pak Lehman, menunjkkan penghargaan kepada seluruh fan Arsenal.

video

Leman adalah satu karekter yang penuh antic.Gila-gila tua nya akan dirindui dan menjadi siulan gila-gila remaja.Terima kasih kerana membantu mng Invincible, FA cup and rekod clean sheet Eropah 10 game sampai la ke final 2006.Paling best die sep penalti Requelme, jantung berenti kejap mase tu.. huhu... ape-ape pun, slamat laa ape2 ko nak wat lepas ni leman oi...last Interview..

Aku tertarik terbaca kemungkinan Gatusso mungkin ganti Flamini.Bayangkan Fabregas partner dengan redbull tue.. pergh...mantap.bayangan je la..


0 ulasan: